COLÒNIES ESCOLARS

Colònies GSB

AMB GSB PODRÀS PERSONALITZAR LES  COLÒNIES DEL TEU CENTRE 

DINS UN GRAN VENTALL DE POSSIBILITATS ORGANITZEM LES COLÒNIES QUE MILLOR S’ADAPTIN A LES VOSTRES NECESSITATS

Des de GSB ens encarreguem de dissenyar estades i colònies adequades al centre educatiu, alternant activitats d’aventura i esportives amb activitats lúdiques , de recerca i coneixement del entorn. Tot això durant els períodes de vacances escolars o bé dins la programació  del curs escolar.

Ens fem càrrec de tota la gestió, disposant de diverses cases distribuïdes per tot el territori català i andorrà, adaptant-nos a les necessitats de cada centre.

A continuació podeu descarregar els nostres catàlegs, tant pel que fa a colònies, com a estades de setmana blanca , esquí i aventures al mar o a la muntanya.

1. Setmana Blanca

Setmana Blanca GSB

Descarregat el nostre catàleg

2. Colònies durant tot l’any 

Seguint els projectes d’ estiu , la nostra proposta es basa en el coneixement del nostre entorn i la nostra cultura a través d’un fil conductor.

A través d’ un personatge fictici o real , els nens faran una sèrie d’ activitats pautades per tal que aprenguin tant del seu entorn com dels coneixements que els aportin els seus monitors:

  1. Excursions
  2. Jocs esportius
  3. Descoberta de l’ entorn
  4. Piscina ( si es contracte a l’ estiu)
  5. Gimcanes
  6. Una activitat d’aventura amb l’empresa organitzadora ROCROI ( sortida amb Kaiac, barranquisme, tir amb arc, trekking, rafting, jocs d’orientació…etc)

Les colònies es realitzen en diferents cases i poden ser des de una nit fins als dies que l’escola contracti.

Colònies tot l'any

 

3. Especial colònies d’estiu 2019

AJUNTAMENT DE BARCELONA

Ajuts i subvencions de l’ajuntament de Barcelona

COLÒNIES D’ ESTIU DE FUTBOL 7 PER A INFANTS I ADOLESCENTS DE 9 A 17 ANYS ( Alberg Municipal de Tremp i La Canonja (Tremp – Lleida)

INSCRIPCIÓ ONLINE

COLÒNIES D’ ESTIU DE BÀSQUET PER A INFANTS I ADOLESCENTS DE 9 A 17 ANYS(Alberg Municipal de Tremp i La Canonja (Tremp – Lleida)

INSCRIPCIÓ ONLINE